Mae Marceau – Za. 12 November

Mae Marceau

Een nieuw gezicht tijdens de aankomende Herr Zimmerman party is de zeer getalenteerde MAE MARCEAU
Mae Marceau is afkomstig uit de Amsterdamse techno scene, en ‘ondanks’ dat ze pas enkele jaren aan de techno weg timmert, was ze o.a. al winnaar van de VERKNIPT, - én TADR DJ contests en was ze te gast bij KINK FM met haar podcast: “Ode aan Berlin”. Mae Marceau draaide o.a. op underground festivals en party’s zoals NACHTRUIS, Techno aan de Rijn, ‘Vriendjes en Vriendinnetjes’, Club Panama, Club NL, Recycle Lounge Gallery Club, en Club Jack.  Tijdelijk - tijdens de vreselijke corona lockdown periode - zette Mae Marceau haar eigen techno radio show op bij AMW.FM genaamd: “Science of Sound”.  Ook zijn er mooie plannen voor haar nieuwe verse techno concept “MaeDay!”
Hoe dan ook:  Zaterdagnacht 12 November warmt ze de party gelijk goed op bij Herr Zimmerman in Club Reverse Rotterdam, waar het vanaf 23:00 weer herrlich los zal gaan! 

TICKETS