Liebe Leute,

Er zijn enorm veel foto's gemaakt van de geweldige Herr Zimmerman Party van Zaterdagnacht 3 september (Met dank aan fotograaf Fred Berlijn).  Op deze webpagina vind je een kleine selectie van foto's en een korte video compilatie. Op de Herr Zimmerman Facebook pagina vind je maar liefst 3 albums met alle foto's.

Party Foto's Her Zimmerman

Korte video compilatie:

 

Herr Zimmerman @ Club Reverse Rotterdam - Zaterdag 12 November 2022

12 NOV 2022

foto Herr Zimmerman party in Club Reverse Rotterdam, 7 Mei 2022).

Na de geweldige Herr Zimmerman Party eerder in Mei van dit jaar in CLUB REVERSE ROTTERDAM, keert de spacer techno katze op Zaterdag nacht 12 November terug in deze ontzettend leuke club met natuurlijk weer een dikke party!  Bekijk hier  de foto's & video's van de eerdere Herr Zimmerman Party in Club Reverse in Mei van dit jaar.

TICKETS