DANO C
Zaterdag nacht 3 september is Giordano Colina aka Dano C achter de decks te vinden in de extra techno area tijdens de 15 Years Anniversary Party van Herr Zimmerman, in de Rotterdamse Now & Wow club locatie, op de 10e verdieping van de indrukwekkende Maassilo.

Dano C mag met recht één van de meest getalenteerde jonge DJ’s van Nederland genoemd worden. Enorm creatief en getalenteerd in sound & DJ skills!  In combinatie met zijn energieke optredens was Dano C al bij Herr Zimmerman in beeld gekomen, en dit leidde al tot een release op het Herr Zimmerman record label. Daarnaast releaste hij ook op o.a. Blanc Stone Digital, Toxic Recordings, Jambalay Records, en Dark Hook Records.Naast het draaien en produceren, runt Dano C ook zijn eigen radio show genaamd “Dungeon Signals”, gebroadcast via Pure Radio en Techno FM. Inmiddels zijn er vele guest DJ’s in zijn radio shows geweest, en staat de teller inmiddels op meer dan 300!Ook is hij de organisator van de fameuze underground “Sprookjes bos” parties!
Dat het zaterdagnacht 3 september ook in de extra techno area van Herr Zimmerman heerlijk vertoeven en tanzen wordt, staat vast! 😉

TICKETS

TICKETS