HERR ZIMMERMAN INVITES DR. LEKTROLUV - 3 SEPT 2022

Ooit begon Herr Zimmerman als underground club in een oude vleesfabriek in het stedelijk havengebied van Rotterdam-West, gelegen pal naast de oude, inmiddels verboden, Rotterdamse tippelzone. De extravagante techno club van de schwarze techno katze ademde pure underground uit, met zijn harde techno-elektro programmering, zware metalen koelceldeuren en witte fabriekstegels aan de muren. Met een nostalgische glimlach denken we nog wel eens terug aan die legendarische nachten, toen roken op de dansvloer nog heel gewoon was.

Op Zaterdag 3 september 2022 neemt Herr Zimmerman jullie alsnog één nacht terug naar die geweldige ‘classic’ sound en sfeer uit die periode. Speciaal hiervoor komt daarom niemand minder dan de iconische Dr. Lektroluv na al die jaren weer eens terug naar Herr Zimmerman in Rotterdam, met een set, die bol zal staan van de vetste elektro-techno knallers van de Dokter uit die tijd. Uiteraard zijn Fraulein Z en TanzMan ook van de partij.

MUZIK:
TanzMan
Dr. Lektroluv
Fraulein Z

Extra Techno Area:
Rez-A
Dano C

Open: 23:00 – 05:00…

LOKATIE: NOW & WOW CLUB
MAASHAVEN ZUIDZIJDE 1
ROTTERDAM

TICKETS

De early UFO kaarten zijn inmiddels uitverkocht, en de regular Tickets staan nu online.

Bekijk hier de trailer en een aantal legendarische party video’s van onvergetelijke optredens van Dr. Lektroluv in de oude vleesfabriek-club van Herr Zimmerman, om alvast in de stemming te komen!

Zet deze Herr Zimmerman nacht alvast in je party agenda, en koop op tijd je kaartjes, want ook deze unieke Herr Zimmerman nacht wil je niet missen!
(Join Facebook event here. )

TICKETS

Subscribe here to Herr Zimmerman’s e mail Newsletter-service, and you will be the first to know more about this new upcoming Herr Zimmerman Party! 🙂