STEPHANIE NOORDERMEER

Een nieuw gezicht en zeer aangename muzikale techno verassing in de Herr Zimmerman line up van de aankomende Beach Party is STEPHANIE NOORDERMEER.
Vrijdag 22 juli opent zij vanaf 17:00 uur de HERR ZIMMERMAN BEACH PARTY! 

STEPHANIE NOORDERMEER timmert al enige tijd goed aan de weg met eigen releases en fijne techno sets, o.a. geinspireerd op de sound van artiesten zoals Rodhad, Rene Wise en Norbak.  Inmiddels zijn haar releases te vinden op Hijacked Records Detroit, Momb Records Berlin, Syntax Error UK, Iovem Records (IT), en Trip Records (IT), al of niet in co-produktie met haar muzikale partner Erik Pijl.  Haar eigen tracks krijgen support van o.a. Boxia, Ben Sims, S-File, Pet Duo en andere artiesten.

STEPHANIE NOORDERMEER draaide al in de Toffler Rotterdam, Poing Arcade Rotterdam en andere clubs en festivals en ze is een graag geziene DJ op de feestjes van Bestemming Onbekend.
Livestreams deed ze recentelijk voor o.a. Cliniq Events, Nachtruis, DRLD, Open Source Radio en voor 1st Floor Sessions en de DJ school Alphen.  Sets tijdens illegale feesten schuwt Stephanie niet.

Vrijdag 22 juli maakt ze dus haar debuut bij HERR ZIMMERMAN tijdens de Beach Party!

HERR ZIMMERMAN BEACH PARTY! - 22 JULY 2022

TICKETS