Einde Nachtleven & Refund van alle Tickets!

Beste Kaartkopers, Lieve mensen,

Met pijn in ons hart moeten we jullie meedelen, dat we in de 1e week van juli alle resterende kaarten gaan refunden, en het event van 22 augustus cancelen. Wij willen jullie bedanken voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben gehad en gehouden, maar wij achten voorlopig geen nachtleven meer mogelijk in Nederland.

Toelichtingen & Waarom?
Op 25 juni was er een zeer belangrijke rechtszaak en kort geding tegen de Overheid i.v.m. de huidige grondrecht schendende (1,5 meter) maatregelen. Het zal jullie niet ontgaan zijn, dat zich 'rare' dingen hebben afgespeeld de afgelopen tijd, zoals het op het laatste moment vervangen van een goed ingelezen rechter door een onvoorbereide rechter, die ook partijdig en dubieus bleek, en derhalve ook door de advocaat van Viruswaanzin is gewraakt. (de uitslag van de wraking is 6 juli).

Wij maken ons ernstig zorgen om de democratie, de vrijheid van meningsuiting en het recht op demonstratie, (vooral) als het gaat om dit onderwerp. Tijdens de recente vreedzame manifestaties op het Malieveld in Den Haag werden onschuldige burgers en zelfs oude mensen, die opkomen voor onze grondrechten, zeer hardhandig door politie/M.E. behandeld, opgepakt en gearresteerd. Zelfs het stoepkrijt waarmee getekende hartjes op paden was getekend werd niet getolereerd, en in beslag genomen...

Sinds 1983 (kernwapendemonstratie) waren er niet zoveel mensen bereid, om een demonstratie bij te wonen dan op zondag 21 juni op het Malieveld in Den Haag. Om niet-democratische redenen werd de demonstratie verboden. Maar een ongekend aantal mensen uit heel Nederland liet zich niet tegenhouden en kwam toch op voor onze grondrechten. Herr Zimmerman was er bij en maakte ook onderstaande korte video impressie: https://www.youtube.com/watch?v=qV3qvRcIuOs


Einde van het Nachtleven, Festivals en Party's!
Ondanks allerlei valide argumenten en voortschrijdende inzichten, om de 1,5 meter maatregelen en het aanhoudende verbod op menselijk contact met elkaar, los te laten, blijft dit kabinet stug en volhardend, om een zeer ongezonde 1,5 meter maatschappij af te dwingen.

Dit betekent momenteel een ronduit absurde 'samenleving', waarin we volgens onze minister president moeten fluisteren in een vol stadion bij een doelpunt, maar weer wel naar de hoeren kunnen, en in een volgepropt vliegtuig naast elkaar mogen zitten zonder 1,5 meter afstand, maar dansen in een goed geventileerde club, of tijdens een buitenfestival of een drankje op een terras mag niet binnen 1,5 meter van elkaar, dit op straffe van enorme boetes. Welkom in 'het nieuwe normaal' van dit kabinet in Nederland!

Herr Zimmerman gaat niet mee in deze waanzin, en we zullen absoluut geen party geven, waarbij liefhebbende en plezier hebbende mensen verplicht op afstand van elkaar moeten worden gehouden. Absurde scenario's, waarbij mensen dan maar zittend op een stoel, of getekende vloercirkels op 1,5 meter uit elkaar een techno party moeten doormaken, of wat voor waanzin dan ook, gaan wij niet doen! Wie dit heeft verzonnen is werkelijk knettergek.

Al met al hebben wij er geen vertrouwen in, dat dit op (korte) termijn goed gaat komen. Daarom zullen we in de 1e week van juli alle resterende kaarten gaan refunden, en 22 augustus cancelen.

Mocht de rechtszaak uiteindelijk gewonnen worden, dan plannen wij natuurlijk een nieuw Herr Zimmerman event en zal er een nieuwe kaartverkoop worden opgestart. Maar voor nu vinden wij het niet langer gepast, om jullie ticket geld in deze huidige situatie nog langer in beheer te houden.

Liebe Grüße,

Herr Zimmerman

Meer info over de rechtszaak en allerlei extra info vind je ook op www.viruswaanzin.nl