Hope to see you all soon!

Liebe Leute,

Liebe leute,
In de week voorafgaand aan 13 juni nemen we een besluit, en laten we jullie weten, of we de Herr Zimmerman party van zaterdag 13 juni zullen verplaatsen naar zaterdag 22 augustus  (uiteraard met een optie voor refund, mocht je niet kunnen).  Er is ook een kans, dat we het event in zijn geheel zullen moeten cancelen....  (en dan krijgt iedereen zoiezo een refund).  Zaterdag 22 augustus is nog de enige datum optie, die dit jaar agenda-technisch in de Maassilo nog lukt.

Toelichting:
Enerzijds zien we wetenschappelijke en maatschappelijke ontwikkelingen nu snel positief uitpakken, maar anderzijds zien we helaas nog steeds een zeer 'starre' overheid  Laten we hopen op snelle duidelijkheid en het positieve scenario, want dan voorspellen we , dat Zaterdag 22 augustus een ongelooflijke Herr Zimmerman Freedom Party zal worden!  

Liebe Grüße,

Herr Zimmerman