Hope to see you all on Sat. 13 June 2020!

 

Liebe Leute,

We willen iedereen bedanken voor de support, die we hebben ontvangen, en we hebben geweldig nieuws, want ruim 70% van alle kaartkopers heeft besloten hun kaartjes te behouden voor de nieuwe Herr Zimmerman datum! Dus hier zijn we heel erg blij mee! 🙂 Ook hebben we vele (gedeeltelijke) ticket donaties ontvangen, wat we ook enorm waarderen!  Het refund proces is sinds maandag 6 april gestopt, en de mensen die refund hebben opgegeven, ontvangen binnen 2 weken hun geld terug.
 
Zaterdag 13 Juni:  De Overheid heeft gecommuniceerd, dat events vanaf 1 juni weer mogen gaan plaatsvinden. We moeten ergens op varen. Mocht deze datum onverhoopt toch ook niet door kunnen gaan, dan komen we uiteraard weer met een nieuwe concrete datum. En ook dan bieden we wederom een refund optie aan, mocht je die nieuwe datum dan niet kunnen. Maar first things first! 😉  Via de Herr Zimmerman Facebook pagina en deze website houden we je ook op de hoogte!

Laten we hopen, dat we zaterdag 13 juni een ontzettend mooie en onvergetelijke Come Back - post corona party kunnen gaan meemaken!