DIØN

 

Een nieuw en zeer aangenaam Techno-gezicht tijdens de aankomende Herr Zimmerman party in de extra Herr Zimmerman 'Only Techno'-area is producer & DJ DIØN (Autektone Dark, Eclipse Recordings, Kuda Audio).  Geïnspireerd door het old school techno-geluid van de jaren 90 en het rauwe geluid van vandaag, combineert de in Amsterdam gevestigde DJ / producer DIØN deze geluiden in zijn producties.  Begin 2019 bracht DIØN zijn eerste techno-EP uit op T78's op Autektone Dark, inclusief het nummer "XTC", dat veel steun kreeg van Spartaque en nummer 11 bereikte op de Beatport Hardcore / Hardtechno top 100.

DIØN bracht nog twee EP's uit op Autektone Dark en ondertekende zijn producties ook bij Eclipse Recordings, Autektone (Tektones) en de opdruk Kuda Audio van Giovanni Carozza. Op het podium charmeert DIØN technokoppen met zijn compromisloze studio-producties. Met zijn gepassioneerde liefde voor muziek neemt DIØN het publiek mee op een reis die moeiteloze overgangen bevat tussen techno, acid en rave!  Ideaal voor een nachtje Herr Zimmerman dus! 🙂

Onderstaand alvast een herrlichte techno set van DION, zodat je weet wat je kan verwachten 🙂