SCOTT BEIJER aka B_SCOTT

In 2004 begon B_Scott  (Scott Beijer '90) met DJ'en, na verloop van tijd werd hij resident DJ van een club in Brielle.  In het begin draaide hij voornamelijk de hardere stijlen, maar dat veranderde al snel in House en Oldschool, dit resulteerde t.z.t. in meerdere boekingen voor grotere events/clubs in regio Rotterdam.
Na een kleine break is B_Scott zich in 2016 volledig gaan richten op het draaien en produceren van een muzieksoort waar hij eigenlijk al jaren een groot fan van was, TECHNO (Voornamelijk Hardtechno/Darktechno).  Al vrij snel kwamen er leuke dingen op zijn pad o.a. draaien in de befaamde Toffler en hij mocht aan de slag als resident DJ op het Techno kanaal van Beats2Dance Radio. Naast nog meer leuke gigs (o.a. PURE @ Panama Amsterdam, SFEER Festival, AtomiK) nam Scott in 2019 deel aan de DJ-Contest van Verknipt en wist deze te winnen, dit resulteerde tot nu toe al in 2 gigs op Verknipt.  Ook met produceren had hij al vrij snel succes, in 2018 bracht Hardwandler Records zijn 1e EP uit, en in 2019 kwam Oxytech Records met zijn 2e EP, dit leverde Scott al 4x een Beatport Top100 notering op.

Zaterdag 13 juni is hij te gast bij Herr Zimmerman, en spint hij het dak er af in de "Only Techno Room'. Check onderstaand alvast een dikke set van B_Scott.