SAT. 13th JUNE 2020 – ROTTERDAM

 

Ooit begon Herr Zimmerman als underground club in een oude vleesfabriek in het stedelijk havengebied van Rotterdam-West, gelegen pal naast de oude – inmiddels verboden- Rotterdamse tippelzone. De club ademde pure underground uit, met zijn harde elektro-techno programmering, zware metalen koelceldeuren en witte fabriekstegels aan de muren. Met een nostalgische glimlach denken we nog wel eens terug aan die legendarische nachten, toen roken op de dansvloer nog heel gewoon was.

Op Zaterdag 22 Augustus  (** Nieuwe verplaatste datum!**) neemt Herr Zimmerman jullie één nacht terug naar die geweldige ‘classic’ sound uit die periode. Speciaal hiervoor komt daarom niemand minder dan de iconische Dr. Lektroluv na al die jaren weer eens terug naar Herr Zimmerman, als onderdeel van zijn ELEKTRO-WORLD TOUR, die bol zal staan van de vetste elektro-techno knallers van de Dokter uit die tijd. Uiteraard zijn Fraulein Z en TanzMan ook van de partij. En er is deze nacht een extra 'only Techno''- area met DIØN en B_Scott

Bekijk hier de trailer!

Bekijk hier een aantal legendarische party video's van onvergetelijke optredens van Dr. Lektroluv in de oude vleesfabriek, om alvast in de stemming te komen!


(video door Tenny Tenzer)

Volledig programma:

AREA 1:
TanzMan
Dr Lektroluv
Fraulein Z

Visuals by SyncMan

AREA 2: - 'Only Techno!'
DIØN  (Autektone Dark, Eclipse Recordings, Kuda Audio)
B_Scott  (Hardwandler Records, Oxytech Records)

 

Zet deze Herr Zimmerman alvast in je party agenda, en koop op tijd je kaartjes, want ook deze editie wil je niet missen! -  Regular Tickets zijn inmiddels uitverkocht. Er zijn nog wel 'late tickets' en 'late group-tickets'. Join Facebook event 14 Maart 2020

TICKETS 14 MAART 2020

 

 

Subscribe here to Herr Zimmerman's e mail Newsletter-service, and you will be the first to know more about this new upcoming Herr Zimmerman Party! 🙂