Herr Zimmerman, NYE, Rotterdam, T78, Deep Dimension, Fraulein Z, TanzMan, Factory 010, Maassilo, Now & Wow

 

TICKETS NYE PARTY!

Eindelijk is er met oudejaarsnacht een NYE Party van Spacer Techno Katze Herr Zimmerman in Rotterdam!
Lokatie is Now&Wow Club (voorheen Factory 010), prachtig gelegen op de 10e verdieping van de Maassilo en uitkijkend op de skyline en al het vuurwerk boven de Maasstad.  Herr Zimmerman vliegt je Tanzend de nieuwe 2020 Space Age in!  Maar liefst 3 area's met knallende underground party techno, en een altijd geweldig publiek en dito sfeer, zorgen voor een 2020 NYE PARTY, die je niet zo snel zult vergeten! 🙂

Special Guests / Programm Preview

T78 (Autektone, Italy) 
Speciaal voor deze Herr Zimmerman NYE Party wordt niemand minder dan de Italiaanse techno knaller T78 ingevlogen!  Met tracks zoals Blast-Attak, King Randor, Megator, Fisto, Grizzlor en Spikor, laat T78 duidelijk zien & horen, dat hij momenteel tot een van de meest getalenteerde techno producers behoort, en niet geheel onbelangrijk, dit ook tijdens zijn sets laat horen!  Regelmatig verschijnen zijn produkties in de beatport Top 10 en via zijn social media noemt hij zijn tracks: 'Only bombs! - techno bombs' 🙂 , en als je zijn sound hoort, dan snap je waarom! 

DEEP DIMENSION (GEN X, NL) 
Wie in Nederland op zoek gaat naar een dikke techno-rave sound, komt al snel uit bij de boys van Deep Dimension! Zowel hun produkties, zoals bijvoorbeeld 'So 1992', en Coming on Strong, als hun live sets zijn een mix van knallende techno, acid en rave, en zetten de dansvloer compleet op zijn kop!

    En last but not least zijn Fraulein Z & TanzMan ook van de partij in de grote zaal. 


Onderstaand het programma van alle area's tijdens NYE! 

Area 1 
T78 (Autektone, Italy)
Fraulein Z (Herr Zimmerman, NL)
Deep Dimension (GEN X, NL)
TanzMan (Herr Zimmerman, NL)

Visuals by Aniusia

Area 2
House of Boys! - met o.a. AudioWitch, Princess-K and more t.b.a.

Area 3
WenDee
Rez-A

Ga naar de complete artist pagina 🙂 

 

TICKETS NYE PARTY!

 

 

Early UFO: 27,50  (uitverkocht)
Regular Ticket: 32,50
Late Ticket: 36,-
Group Ticket (4 x): 122,-

*** prijzen zijn inclusief fee! 🙂


event

Date & Time:  31 December, 23:00 - 06:00...
Location: Factory 010 / Now & Wow
Adress: Maashaven Zuidzijde 1, Rotterdam

 

If you wanna stay updated about Herr Zimmerman's NYE Party!...  Then follow der Spacer Techno Katze on Facebook, and most important:  Subscribe to his spacemail Newsletter!