Herr Zimmerman's Masked Tanz Ball, 11 Maart 2017

Zaterdag 11 maart was Herr Zimmerman’s Masked Tanz Ball:  Dé eerste gemaskerde techno party van Nederland!  
Herr Zimmerman transformeerde de Factory 010 tot een uniek underground gemaskerd Techno Ball! - met een aantal leuke extra verrassingen!  

Very Special Guest was niemand minder dan de Duitse Techno knaller SVEN WITTEKIND (Abstract, Sick Weird Rough, DE).  Ook SVEN WITTEKIND komt uit de Frankfurtse ABSTRACT stal, ondermeer bekend vanwege hun bekende Techno Area op het grootse Duitse NATURE ONE  Festival ieder jaar, waar o.a ook Klaudia Gawlas, Bjorn Torwellen, The Advent, Niereich und viele andere techno knallers bij aangesloten zijn. De Frankfurtse sound van SVEN WITTEKIND staat garant voor het stevigere, industriëlere techno werk. Dit, in tegenstelling tot de veelal wat mildere Berlijnse klanken. En dus een prima boeking voor bij het Rotterdamse Herr Zimmerman​.  Herr Zimmerman heeft er zoiezo een handje van om juist niet de geijkte techno artiesten te boeken, en met de komst en primeur van de Duitser SVEN WITTEKIND is er wederom een heerlijke techno primeur in Rotterdam op komst!  Uiteraard waren FRAULEIN Z en TANZMAN ook tijdens deze bijzondere Techno nacht van Herr Zimmerman weer van de partij!  De extra area werd deze nacht op z'n kop gezet door DJ's REZ-A en MTT.   

Bekijk verderop op deze webpagina de foto's van deze geweldige nacht! 
Of bekijk het foto album op Facebook.  

Herr Zimmerman's Masked Tanz Ball

AFTER MOVIE HERR ZIMMERMAN’S MASKED TANZ BALL!

 

 

Live recorded videos

Foto’s

Official After Movie was made by Ramon Nobel _ www.NobelMedia.nl - Check out this website for the next Herr Zimmerman parties!

Buy presale tickets voor Herr Zimmerman's Masked Tanz Ball!

Presale ended