House of Boys!

House of Boys @ Herr Zimmerman's NYE Party!

PRINCESS-K

PRINCESS K  (House of Boys)

 

PRINCESS-K is one of the driving and creative musical forces behind 'The House of Boys!'  - Their parties are becoming more & more popular in the Rotterdam underground gay friendly scene, especially for those who wanna dance & rave on extravert techno, techno-electro, tech & acid house!  On NYE we are happy to have him back in the line up at Herr Zimmerman's NYE Party  - in the extra hallucinogenic  House of Boys - area.

 

AUDIOWITCH

AUDIOWITCH

AudioWitch staat bekend om zijn rauwere techno-electro sound!  Ook als techno producer en regelmatig gevraagd remixer timmert hij flink aan de weg, met inmiddels een eigen release en remixes op het Herr Zimmerman record label, waaronder zijn track "The Heretic", welke werd geremixed door niemand minder dan de bekende Franse techno producer Laurent Ho.  Eerder werk van AudioWitch kreeg support van o.a. Zombie Nation, Angy Kore, Fraulein Z, D-R-U-N-K, Demia E Clash, Dylan McBride, Mike Drama, TanzMan, Franz & Shape, Strange Connection.  Samen met John Treshold produceerde AudioWitch onlangs ook nog een geweldige nieuwe track: "Lost Project!", die eveneens uitkwam op het Herr Zimmerman record label, en een dikke recensie kreeg in het grote internationale TILLLATE DANCE MAGAZINE! -

Onderstaand wat impressies van AudioWitch.

More artists @ House of Boys area zu be announced soon!...