AUDIOWITCH

 

AUDIOWITCH

AudioWitch staat bekend om zijn rauwere techno-electro sound!  Ook als techno producer en regelmatig gevraagd remixer timmert hij flink aan de weg, met inmiddels een eigen release en remixes op het Herr Zimmerman record label, waaronder zijn track "The Heretic", welke werd geremixed door niemand minder dan de bekende Franse techno producer Laurent Ho!  Eerder werk van AudioWitch kreeg support van o.a. Zombie Nation, Angy Kore, Fraulein Z, D-R-U-N-K, Demia E Clash, Dylan McBride, Mike Drama, TanzMan, Franz & Shape, en Strange Connection.  Samen met John Treshold produceerde AudioWitch onlangs ook nog een geweldige nieuwe track: "Lost Project!", die eveneens uitkwam op het Herr Zimmerman record label, en een dikke recensie kreeg in het grote internationale TILLLATE DANCE MAGAZINE!  -  On Saturday 17 th of June we are happy to have him back in the line up at Herr Zimmerman's Free Beach Party!